Gric, gric

Gric, gric

Jednostavna musaka

Svi vole musaku, međutim za pripremu musake je potrebno vrijeme. Ovo je recept u kojem je skraćen cjelokupni postupak, ali je zadržan okus musake.
Gric, gric

Pavlova s trešnjama i kruškama

Pavlova. Vječni izvor inspiracije. Mogla bih je jesti svaki dan u različitim kombinacijama - pa makar se to onda više i ne zvala Pavlova. Ako ima beze koru (bijelu ili s kakaom), neku finu kremu (od vrhnja. čokolade, jaja. vanilije...) i preljev od voća, čokolade ili karamele - to je to za mene. Idealni desert.
Gric, gric

Jednostavni čoko mousse

Originalni recept otkrio je Hervé This, francuski kemičar i jedan od začetnika trenda „Molekularna gastronomija“. Svakako preporučujemo.
1 9 10 11 12 13
Stranica 11 od 13